Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije im ni trebalo, ali...

Teška lakrdija: Pogledajte kakav je penal dosuđen za Crvenu zvezdu

S Marakane stiže scena koja će samo podgrijati priče o protežiranosti aktualnog srpskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu srpskog nogometnog prvenstva odigranu ove nedjelje na stadionu Rajko Mitić (poznatijem kao Marakana) u Beogradu obilježio je smiješni jedanaesterac koji je dosuđen za Crvenu zvezdu.

Beogradski sastav ugostio je Napredak iz Kruševca i pobijedio ga s 3:0, riješivši pitanje pobjednika u prvih devet minuta kada su stekli prednost od dva pogotka.

Treći zgoditak postignut je u 71. minuti iz jedanaesterca i upravo je ono što je prethodilo tome predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Naime, igrač Zvezde bio je u prodoru pokraj dvojice igrača Napretka, malo je izgubio ravnotežu, napravio još koji korak i zatim pao kao pokošen. Gosti su dizali ruke u zrak, ali uzalud im - sudac Srđan Jovanović pokazao je na bijelu točku s koje je Mirko Ivanić bio siguran realizator. Spornu situaciju, koja zapravo i nije sporna jer nema veze s penalom, pogledajte OVDJE.

Bila je to 10. uzastopna pobjeda Zvezde u prvenstvu Srbije u 10 kola, imaju maksimalnih 30 bodova, impresivnu gol-razliku 34:3 i velikih osam bodova prednosti pred drugoplasiranim Partizanom.

Unatoč tome, ovakve lakrdijaške odluke sudaca nešto su što ne ide na čast nikome i što će samo podgrijati priče o protežiranosti Zvezde u srpskom prvenstvu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider