Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema napretka

Odgovor koji je zabrinuo Kataloniju, a razveselio Engleze: Nezamjenjivi član Barcelone izazvao pomutnju

Barcelona već dugo pregovara oko produženja sa svojim vratarom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marc-Andre ter Stegen ponajbolji je svjetski vratar i čovjek bez kojeg je teško zamisliti postavu Barcelone.

Njemački vratar nerijetko je spašavao u posljednje vrijeme vrlo neuvjerljivu Barcelonu i zasigurno je ponajbolji pojedinac ove momčadi.

Zbog toga je prioritet uprave kluba produženje njegova ugovora, što je nedavno u intervjuu javno obznanio i predsjendik Josep Maria Bartomeu. Ter Stegen će biti i jedini igrač, osim eventualno Messija, kojem će biti odobrena povišica.

Međutim, kako pišu katalonski mediji, pregovori koji traju već mjesecima baš i ne napreduju, a trenutačno su i potpuno zamrznuti nakon izbijanja pandemije koronavirusa. Međutim, uskoro se očekuje nastavak pregovora, a vidjet ćemo hoće li Barcelona pronaći ponudu koja bi zadovoljila Ter Stegena.

Situaciju pozorno prate brojni bogati klubovi, pogotovo engleski, koji bi Nijemca rado vidjeli u svojim redovima. Kao najzainteresiraniji spominje se Chelsea, čiji čuvar mreže Kepa Arrizabalaga baš i ne opravdava status najskupljeg vratara u povijesti.

Dodatnu pomutnju oko ove sage izazvao je i Ter Stegenov enigmatičan odgovor po povratku u Barcelonu s kratkog odmora. Novinari su pitali Ter Stegena hoće li produžiti, a on je samo kratko odgovorio: ''Vidjet ćemo.''

Trenutačno ima ugovor do 2022., a Barcelona ga želi produžiti do 2025.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider