Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZANIMLJIV IZBOR

Ten Hagu kod Liverpoola posljednja šansa, uprava već ima novog menadžera?!

Sky Sports je izašao u javnost s pričom kako će Erik ten Hag teško dočekati novu godinu na klupi Manchester Uniteda.

Erik Ten Hag i Graham Potter (Foto: Afp)

Ispadanja iz Europe preko posljednjeg mjesta u skupini Lige prvaka te čak sedam poraza u 16 ovosezonskih ligaških utakmica rezime je uz kakav bi rijetko koji trener u velikom klubu uspio zadržati posao.

Ipak, Erik ten Hag još uvijek je na klupi Manchester Uniteda i to pred težak raspored kakak Crvenim vragovima slijedi. Već u nedjelju čeka ga veliki derbi protiv Liverpoola na Anfieldu i čini se da bi poraz u tom susretu mogao značiti njegov kraj. 

Potter strpljivo čekao i dočekao?

Sky Sports je izašao s pričom da su u vodstvu kluba već spremni na taj scenarij te da je zamjena za Nizozemca odabrana.

Prema njihovim informacijama, to će biti Graham Potter, tvorac sjajnog Brightona, koji je prošle godine napravio veliki transfer u Chelsea. Tamo nažalost nije uspio ostvariti očekivanja pa ga je dočekao otkaz.

Ipak, dobra stvar za njega je što kaotičnu momčad nisu uspjeli bolje posložiti niti Frank Lampard i Mauricio Pochettino, što je automatski dobar alibi za njega.

To su vjerojatno prepoznali u Unitedu, odnosno predsjednik kluba Sir Jim Ratcliffe već je obavio razgovore i Potter je na čekanju. Ako ga vidimo sutra na Anfieldu, ne bi nas trebalo nimalo začuditi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider