Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko ne riskira...

Nikad manji tečaj na neriješen ishod: Ova će utakmica Eura biti pod posebnim povećalom

Slovacima i Rumunjima za prolaz dalje odgovara neriješen ishod.

Slovačka - Ukrajina (Foto: Afp)

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj počelo je razigravanje za plasman, posljednje kolo dat će sve odgovore o zadnjim mjestima koja vode u drugi krug, a u njemu će, nadamo se, biti i Hrvatska, dobije li Italiju večeras.

Vatreni će vrlo vjerojatno u osminu kao drugi dobiju li Talijane, a pojedinim reprezentacijama odgovara i neriješeno, a zato će utakmica Slovačke i Rumunjske u skupini E 26. lipnja biti pod posebnim povećalom.

Slovačko slavlje VIDEO Slovaci savladali Belgiju! Lukaku promašivao čuda pa mu VAR poništio dva koja je zabio divider

U toj grupi sve momčadi imaju po tri boda, a u zadnjem kolu igrat će Belgija i Ukrajina, odnosno Slovačka i Rumunjska. Upravo na ovom posljednjem susretu objema momčadima odgovara neriješen rezultat kako bi otišli u osminu. Odigraju li "iks", obje će reprezentacije proći dalje bez obzira na ishod druge utakmice.

Mnogi su uvjereni kako će se "dogovoriti", a čini se kako na isto sumnjaju i kladionice, koje su dale tečaj samo 2,10 na remi. Inače je taj ishod na tečaju oko 3,50, a na ovaj susret pao je do 1,90, dok se u trenutku pisanja ovog teksta stabilizirao na spomenutih 2,1.

Roman Jaremčuk VIDEO Mat u dva poteza: Pogledajte majstorski gol Ukrajinca za pobjedu divider

Utakmica će se igrati na Deutche Park stadionu u Frankfurtu 26. lipnja u 18 sati, dok će se drugi susret skupine, onaj Ukrajine i Belgije, igrati u Stuttgartu u isto vrijeme.

Tablica skupine E:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider