Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Profitirat će i Hajduk

Nedavno je debitirao za Vatrene, a sad ga želi talijanski velikan iz Lige prvaka

Mladić koji je sadašnjost i budućnost hrvatskog nogometa na meti je slavnog talijanskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je prvi objavio Calciomercato, a zatim su se raspisali i svi ostali talijanski mediji: Domagoj Bradarić na meti je Lazija.

Sjajni lijevi bek francuskog Lillea koji je u listopadu ove godine debitirao za Vatrene prva je želja talijanskog velikana kojemu je pozicija lijevog bočnog trenutno najkritičnija u ekip i htjeli bi se pojačati za nastavak sezone u Serie A, ali i Ligi prvaka gdje ih u osmini finala čeka branitelj naslova Bayern.

Kapetan Lazija Senad Lulić uskoro će navršiti 35 godina i ima problema s ozljedama, a niti Riza Durmisi niti Mohamed Fares ne opravdavaju očekivanja.

Talijani pišu kako Lille za Bradarića traži 15 milijuna eura što je Lazio voljan platiti, ali tek nakon što u siječnju pribavi novac prodajom nekog od igrača iz aktualnog kadra.

Ukoliko se transfer odvije na ovaj način, da Lazio kupi Bradarića za 15 milijuna eura, profitirat će i Domagojev matični klub Hajduk.

Naime, kad je u ljeto 2019. godine s Poljuda odlazio u Lille, Splićani su dobili odštetu od šest i pol milijuna eura te je dogovoreno kako im pripada 10 posto od Bradarićeva budućeg transfera iz Lillea.

U prijevodu, od tih 15 milijuna eura koje Lazio uplati Lilleu Francuzi će milijun i pol morati proslijediti Hajduku.

U proteklih godinu i pol Bradarić je za Lille nastupio 42 puta u svim natjecanjima, upisavši pet asistencija. On je prije nekoliko tjedana proslavio 21. rođendan i nesumnjivo je budućnost hrvatske reprezentacije, a izbornik Zlatko Dalić može biti iznimno zadovoljan činjenicom da na poziciji lijevog beka ima odličan tandem B-B: Bradarić i Borna Barišić koji također briljira, u dresu Rangersa.

Domagoj Bradarić - zalog za budućnost Vatrenih

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider