Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije s njima lako...

Talijan otkrio zašto voli ljude čija prezimena završavaju na 'ić': ''Jako mi se sviđaju''

U Beograd je stigla prava kolonija igrača s prezimenima koja završavaju na ''ić''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U isto vrijeme kada na hladnom ruskom frontu Dinamo gostuje kod Krasnodara (18:55), u 16-ini finala Europske lige igra se jako zanimljiv ogled u Beogradu, gdje Crvena zvezda dočekuje talijanski Milan.

Dolazak slavnih Rossonera očekivano je pobudio veliko zanimanje u Srbiji, gdje zbog opreza nije održana press-konferencija pa su novinari kraj autobusa pokušali doći do nekih reakcija igrača. Tako je naš Mario Mandžukić dobio pitanje na koje nije ponudio odgovor.

gol expired Mandžukić ignorirao zanimljivo pitanje srpskog novinara: U autobus ušao s Ibrom i Rebićem divider

U Milanu se stvorila zanimljiva grupa igrača s ovih prostora. Mandžukić se pridružio ludom dvojcu Ibrahimović – Rebić, a tu je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić. Upravo je on nedavno smislio zanimljiv naziv za Milan kada je fotografirao dresove te četvorice. Nazivom ''Milanić'' kasnije se pohvalio u šali i sam klub.

Jedna od rijetkih izjava Talijana u Beogradu bila je za RTS, čiji je novinar upitao trenera Milana Stefana Piolija o iskustvu s nogometašima čija prezimena završavaju na ''ić''.

''Meni se jako sviđaju jer su veliki profesionalci i radnici te odlični igrači'', rekao je Pioli te dodao:

''Imaju jake osobnosti i s njima nije lako raditi, ali me poštuju. Daju sve od sebe i uvijek ti kažu što misle, a meni se takvi ljudi sviđaju'', poručio je trener koji je preporodio Milan, s kojim se ove sezone bori za naslov prvaka u Serie A.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider