Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doveli ga lani

Realov klinac se vratio iz karantene i spetljao s loptom: Pao poput djeteta

Prošlog ljeta Kraljevski klub ga je doveo kao veliku nadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogim nogometašima karantena prouzrokovana pandemijom koronavirusa baš i nije najbolje sjela jer su ispali iz forme i pravi ritam će još neko vrijeme hvatati.

Jedan od takvih je i Takefusa Kubo, barem ako je suditi prema videu kojeg je na Instagramu objavio njegov sadašnji klub Mallorca.

Ovaj 18-godišnji Japanac je bio na treningu, odrađivao vježbe, kada se u jednom trenutku ničim izazvan spotaknuo preko lopte, što baš i nije svojstveno onima koji su u punom treningu.

Kubo je mladić zanimljivog nogometnog puta već sad, premda tek treba proslaviti 19. rođendan. On je naime prepoznat kao izniman talent još tamo 2011. kada je iz Japana zajedno sa svojim roditeljima stigao u Barcelonu. U Barcinoj omladinskoj školi La Masiji zadržao se četiri godine sve dok se nije odlučio u domovinu, u klub FC Tokyo.

Prije nešto manje od godinu dana doveo ga je Real Madrid, bez odštete, jer taman mu je bio pri kraju ugovor s FC Tokyom. Budući da je u Realovu veznom redu konkurencija paklena, poslali su ga na posudbu u Mallorcu gdje je prije prekida natjecanja zbog koronavirusa postigao tri pogotka i upisao tri asistencije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider