Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki talent, ali...

Urnebesena anegdota o zločestom dečku engleskog nogometa: "Našli smo ga pijanog u grmlju"

Mogao je biti veliki igrač, ali zaustavile su ga ozljede i sklonost nesportskom životu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jack Wilshere bio je veliki talent i nada engleskog nogometa, a Arsene Wenger opisao ga je kao igrača ''španjolske tehnike i engleskog srca.''

Njegov talent je neupitan, ali nažalost po Wengera i navijače Topnika, problemi s ozljedama, nesportskim životom i incidentima van terena razlog su zbog kojeg danas ne govorimo o Wilshereu kao ponajboljem engleskom, a možda i europskom veznjaku svoga vremena.

Poznato je da Wilshere voli uživati u duhanskom dimu i kapljici, a potvrdio je to i njegov bivši suigrač Wojciech Szczesny. On je dao intervju za YouTube kanal Foot Truck, u kojem je otkrio brojne zanimljive anegdote iz svoje nogometne karijere.

Posebno je zanimljiva ona o Wilshereu, koja je privukla i najviše pozornosti.

''Wilshere je moj najbolji prijatelj uz Gregorza Krychowiaka. Na mojoj svadbi toliko se napio da smo ga posvuda tražili dva sata, a našli smo ga kako spava u grmlju", rekao je.

Progovorio je o još jednom bivšem suigraču sklonom incidentima - Nicklasu Bendtneru.

"Jedan od najinteligentnijih igrača s kojima sam igrao. Vidite Nicka urednog i organiziranog, u dobroj formi, sve ide dobro za njega. Onda sljedeći dan otvorite novine i pročitate - pijani Bendtner skrenuo krivim putem."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider