Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor na glasine

Novi vratar Barcelone: "Ako pušim, to se nikoga ne tiče. Ne radim to pred djecom"

Novi vratar Barcelone Wojciech Szczesny tvrdi da je pušenje cigareta dio njegova osobnog života i da to ne utječe na njegove partije na terenu…

Wojciech Szczesny (Foto: Afp)

Novi vratar Barcelone Wojciech Szczesny (34) progovorio je o nekim detaljima privatnog života.

Luka Modrić zabio Poljskoj Marca nešto prije ponoći objavila bombu: Modrić želi ostati u Realu i odvesti Hrvatsku na SP 2026 divider

Poljski vratar osvrnuo se na glasine da je ljubitelj duhana i povremeni pušač, obrazložio je svoju odluku da se vrati iz mirovine i potpiše za Barcelonu te je prokomentirao neke od mladih zvijezda katalonskog kluba. Smatra da povremeno pušenje cigareta ne utječe na učinak na travnjaku te da je to dio njegova privatnog života.

"Nikoga se ne tiče ako pušim"

"To su stvari koje ne mijenjam u svom osobnom životu i nikoga se ne tiče ako pušim. To ne utječe na mene, a ono što radim na nogometnom travnjaku dvostruko je teži posao. I ne radim to pred djecom da to ne bi loše utjecalo na njih. Ja to pokušavam sakriti, ne pušim pred drugim ljudima", objašnjava poljski vratar u razgovoru za katalonske medije.

George Baldock Cure novi detalji o slučaju koji je potresao Grčku: Policija provodi istragu, nije poznat uzrok smrti igrača divider

"Ali ako netko misli da ću promijeniti svoj način života, neka razmisli još jednom jer ja sam to što jesam. Ovakav sam cijeli život i te se stvari nikoga ne tiču. Želim da sude o meni kao vrataru, a ne da se traže priče za koje nikoga nije briga", dodaje poljski vratar.

"Cubarsi uopće nije mekan"

Szczesny je prošli tjedan potpisao za Barcelonu i kaže da ga je najviše iznenadio Cubarsi.

"Bio je impresivan za mene. Nakon što sam ga vidio na TV-u, očekivao sam da će biti moderan tip braniča, jak na lopti, ali mekši. Kada ga vidite osobno, on zapravo uopće nije mekan. Dobar je s loptom, ali njegove obrambene kvalitete jako su dobre."

Istakao je i Laminea Yamala. Kaže da ga se krilni napadač veoma dojmio svojim karakterom i načinom na koji se ponaša na terenu.

"Barci se ne može reći ne"

Szczesny je odlučio prihvatiti Barceloninu ponudu iako je krajem kolovoza javno obznanio da odlazi u mirovinu. Odlučio je otići u mirovinu zbog zasićenja, no vratio se nogometu na poziv katalonskog kluba te svoga prijatelja i sunarodnjaka Roberta Lewandowskog, koji ga je nagovorio da promijeni planove.

"Možete li reći ne Barci? Odgovor je da ne možete. Ako biste to rekli, to je zato što nemate petlje i hrabrosti prihvatiti se takva izazova", objasnio je poljski vratar svoju odluku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO REAL - BARCELONA: Poluvrijeme u Madridu, Mbappeu poništili gol

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Krenuo je prvi El Clasico sezone

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO Počeo je UFC 308: UFC spektakl u Abu Dhabiju prepun sjajnih boraca 

Uključite se u prijenos >>> bit.ly/UFC_2610
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Stigli sastavi za prvi El Clasico ove sezone!

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH