Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kova živi san

Svlačionica Reala dala najbolji odgovor na glasine o Mateu Kovačiću

Mateo Kovačić dobio je još jednu fotografiju koju može slobodno izraditi i staviti na zid.

Mateo Kovačić upisao 100. nastup za Real (Instagram)

Cristiano Ronaldo i njegov spektakularni gol zasjenili su sve u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka između Juventusa i Reala. Zinedine Zidane napokon je dao povjerenje Iscu, a on je potvrdio sjajnu formu s 57 točnih dodavanja i niti jednom krivo dodanom loptom. Ali škarice su škarice.

Moglo se pričati i o pogotku našeg Matea Kovačića, ali ispriječila se u 88. minuti greda. No Kova je ipak dobio svojih pet minuta u svlačionici. Bio mu je ovo 100. nastup za Real, pa je dobio prigodni dres i zajedničku fotografiju sa suigračima.

''Još jedna čudesna utakmica. Čast je biti dio ove momčadi'', napisao je Mateo.

Najbolji je to odgovor na pisanja jednog španjolskog tabloida o navodnom traženju Cristiana Ronalda da Hrvat napusti Santiago Bernabeu jer kao nije na razini madridskog velikana. Bio je blagdanski vikend i nešto se valjda moralo napisati.

Na fotografiji, doduše, Ronalda nema, no on je sinoć izabran za dopinšku kontrolu te ga zato u vrijeme nastanka fotografije nije bilo u svlačionici.

Kova je u Madrid stigao prije tri sezone i izdržao sve. Sumnje ga još uvijek prate, ali uvijek nekako pronađe svoje mjesto u ovoj generaciji Reala koja će se pamtiti godinama.

Mateo Kovačić ima tek 23 godine. Ima 100 nastupa za Real Madrid s kojim je osvojio dvije Lige prvaka i prošle godine napokon i naslov prvaka Španjolske. Većina onih protiv kojih je igrao nogomet to neće doživjeti u cijeloj karijeri.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider