Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Allegri pozvao na VAR

Svijet podijeljen oko Ronalda, ali neki rigaju vatru: ''Žele te srušiti, ali neće uspjeti''

Portugalac Cristiano Ronaldo isključen je u 29. minuti utakmice s Valencijom nakon okršaja s braničem Murillom.

Ronaldo crveni karton (Screenshot)

Ronaldo je zaradio prvi crveni karton u Ligi prvaka nakon što je stavio ruku na glavu Jeisona Murilla koji je bio na podu. Doduše, nije to bio tako strašan potez, ali za njemačkog suca Felixa Brycha nije bilo dvojbe.

''Koliko sam mogao vidjeti, bio je prilično normalan sukob'', rekao je Ronaldov suigrač Bonucci te nadodao:

''Murillo je prvi stavio ruke na Ronalda, on je reagirao, ali te se stvari mogu dogoditi i moramo biti jači od svih i svega. Naravno, Ronaldo je bio ljut. Sudac je vidio ono što je vidio, ne baš dobro.''

Trener Juventusa Max Allegri otišao je korak dalje. Uznemiren je činjenicom da će portugalska zvijezda propustiti barem jednu utakmicu, jer Juventus će se žaliti na dvije utakmice suspenzije koje su minimum u ovakvoj situaciji u Ligi prvaka. Ukoliko dobije dvije ili tri utakmice zabrane, propustit će dvoboj s Unitedom na Old Traffordu protiv bivšeg kluba, što će mu jako teško pasti.

''Mogu samo reći da bi VAR pomogao sucu u ovoj odluci. Ostati s deset igrača u Ligi prvaka zbog takvog incidenta je razočaravajuće. Bili smo u riziku da izgubimo utakmicu'', rekao je Allegri.

Oko svega se oglasila i Ronaldova sestra, izjavivši kako je crveni karton ''sramota za nogomet i kako žele uništiti njezinog brata i da će platiti skupu cijenu za te suze.''

''Žele uništiti mog brata, ali Bog nikad ne spava. Platit će visoku cijena za te suze. Žele te srušiti, ali neće uspjeti'', napisala je na svom Instagram profilu.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider