Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad nogometaš poludi

Svi mrzimo kad to rade, ali on je odlučio kazniti protivnika na rijetko brutalan način

Kermit Romeo Erasmus zaradio je direktni crveni karton nakon što je svom snagom ''potegao'' suparnika koji mu je uzeo loptu.

Kermit Romeo Erasmus

U nacionalnom prvenstvu Južne Afrike, u kojem su trenutno vodeći legendarni Orlando Piratesi, remi su u Cape Townu odigrali tamošnji City i Highland Parks. No prije nego što su obje momčadi zabile po pogodak, vidjeli smo izravni crveni karton koji je zaradio domaći napadač Kermit Romeo Erasmus.

Bivši nogometaš Feyenoorda i Rennesa potpuno je izgubio kontrolu u prvom dijelu utakmice i namjerno udario suparnika koji ga je ometao u brzom izvođenju slobodnog udarca. Erasmus je zaradio prekršaj nakon što ga je protivnik povlačio, a kad je htio brzo nastaviti s igrom, jedan je suparnički nogometaš uzeo loptu u ruke.

Eric Bautheac zabio gol o kojem priča nogometni svijet (Screenshot) Nogometni svijet pita se je li ovo najdrskiji penal u povijesti ili sreća, a strijelac tvrdi: ''Baš to sam htio'' divider

Svi koji su igrali nogomet znaju koliko to može biti frustrirajuće i možete se samo nadati da će takvo nesportsko ponašanje barem kazniti sudac. No pomahnitali Erasmus zaletio se i svom snagom udario suparnika hineći da želi samo brzo izvesti loptu.

Na kraju je umalo izbila masovna tučnjava, a Erasmus je morao u svlačionicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider