Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovaj put je prešla granicu

Supruga Chelseajeve zvijezde unosi razdor u svlačionicu uoči utakmice godine

Chelsea je ovog utorka u polufinalu Lige prvaka odigrao 1:1 kod Reala u Madridu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka ovog utorka Chelsea je kao gost odigrao 1:1 s Real Madridom i idući će tjedan na svom Stamford Bridgeu imati priliku plasirati se u finale, prvo poslije devet godina i drugo u povijesti tog natjecanja.

To je vrlo dobar rezultat za londonski sastav, za prolazak u finale treba im bilo kakva pobjeda u uzvratu koji se igra u srijedu, a zbog pravila gola u gostima dovoljno im je i 0:0.

No da ne bude sve idilično u klubu i oko njega, pobrinula se Isabelle Silva, supruga Thiaga Silve. Ona je tijekom utakmice komentirala igru i pritom ju je posebno razljutio njemački napadač Timo Werner, koji je promašio jednu jako dobru šansu.

Prvo ga je, slučajno ili ne - procijenite sami, uvrijedila s izgovorom njegova prezimena...

"U svakoj momčadi treba postojati napadač koji će zabijati golove. Ovaj Verme ili kako se već zove... Da, ovaj. Kakvo sr...!"

Inače, verme je portugalska riječ za crva.

Nije joj prvi put

U drugom videu, na izrazito lošem engleskom jeziku, Isabelle Silva je bjesnila: "Trebamo gol, moramo pobijediti u ovoj utakmici, ali napadači ne žele postizati gol, ne znam zašto."

Inače, nije joj ovo prvi put da svojim riječima izazove pozornost medija na Otoku. Znala je ona i ranije imati kontroverznih izjava, tako se i nedavno upustila u raspravu oko toga tko je bolji lijevi bek - Chelseajev Ben Chillwell ili Andy Robertson iz Liverpoola - a svojedobno je ismijavala i Tottenham zbog nestašice trofeja...

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti hoće li se i na koji način oglasiti Werner i hoće li dugi jezik Thiagove supruge imati reperkusije na stanje u svlačionici Bluesa...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider