Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAJGORE DOBA ŽIVOTA

Supruga Angela Di Marije popljuvala Manchester kao rijetko tko: "Došlo mi je da se ubijem!"

Angel Di Maria proveo je jednu sezonu u Manchesteru, a njegova je supruga istu prozvala noćnom morom.

Jorgelina i Angel Di Maria (Foto: Afp)

Ovog ljeta napustio je Angel Di Maria Pariz nakon punih sedam godina koliko je proveo u PSG-u. Tamo je došao iz Manchester Uniteda, koji ga je 2014. godine, nakon nastupa u finalu Svjetskog prvenstva, iz Real Madrida doveo kao veliko pojačanje.

Ipak, u Crvenim vragovima proveo je tek jednu sezonu, odigravši 27 ligaških susreta u kojima je postigao tri pogotka. U momčadi koju je tada vodio Louis Van Gaal jednostavno se nije snašao, a sreću je brzo pronašao kroz ponudu iz Pariza, koju su klub i on prihvatili.

Madrid su napustili prije svega zbog novca

No, odlazak iz Manchestera puno je više nego njega razveselio njegovu suprugu Jorgelinu, koja je godinu provedenu u Manchesteru otvoreno nazvala najgorom godinom u životu. Napravila je to u gostovanju na argentinskoj televizijskoj postaji LAM.

"Angel mi je jednog dana došao i rekao da pogledam ponudu iz Manchester Uniteda. Ja nisam htjela ići, rekla sam mu da ode sam. Ali, bilo je puno novaca u pitanju i otišli smo. Ako radiš za nekoga i konkurencija ti ponudi dvostruko više, jednostavno odeš", rekla je, nastavivši:

"No, prijatelji smo s Gianinnom Maradonom (bivša supruga Sergia Aguera) i bili smo godinu ranije u Manchesteru na odmoru. Bilo je odvratno. Već tada sam mu rekla, bude li ikad transferiran, neka se potrudi da je to bilo gdje na svijetu, samo ne u Englesku."

U priči o Manchesteru nije se suzdržavala

Spomenuti transfer ipak se dogodio, a onda je krenula njena noćna mora, koju je bez suzdržavanja opisala.

"Nije mi se to niti malo svidjelo. Mogu samo reći da su ljudi čudni. Hodaš ulicom i nisi siguran hoće li te netko ubiti. Hrana je odvratna, a žene su poput porculana. Angel i ja bili smo u Madridu, u najboljem timu i gradu na svijetu, uz savršenu hranu, savršeno vrijeme, ma sve je bilo savršeno, da bi onda došla ta ponuda", nastavila je:

"Govorila sam mu da to nipošto ne želim, no on je stalno govorio kako ćemo biti financijski sigurniji i da moramo ići. Svađali smo se oko toga. Na kraju smo otišli i ne krivim ga oko toga. Ali, bilo je odvratno, tako odvratno. Jednog dana sam mu rekla da se jednostavno želim ubiti, tamo noć pada već u 2 sata poslijepodne."

Ako je takve izjave morao slušati svakoga dana kod kuće, sad nam je malo jasnije kako jedna takva igračina u Manchesteru nije uspjela pokazati niti dio svog talenta koji posjeduje.

Obitelj Di Maria je nakon sedam godina napustila Pariz te otišla u Torino, a Angel je oduševio pogotkom već u prvom ligaškom nastupu za Juventus. Hoće li Jorgelina biti zadovoljna u četvrtom najvećem talijanskom gradu. Za dobrobit njegove karijere, nadamo se da hoće. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider