Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Repovi masovne tuče

Navijački sukob u Slavonskom Brodu: Korištene su palice i boce, policija zaustavila osobe iz Splitsko-dalmatinske županije

U tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a korištene su palice i boce...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć se oko 22:45 zbio navijački sukob u Slavonskom Brodu. Očito je došlo do okršaja između pripadnika Torcide i BBB-a.

Kako javljaju lokalni mediji sbonline.net i brodportal.hr, desetak osoba jedne navijačke skupine nasrnuli su na prostorije udruge pripadnika Dinamovih navijača. Oštetili su vrata i prozore na objektu te je došlo do fizičko sukoba.

U tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a korištene su palice i boce. Nakon sukoba dio navijača napustio je mjesto događaja automobilom, drugi dio se udaljio pješice.

Policija je intervenirala te je na dvije lokacije na autocesti A3 zaustavila osobne automobile u kojima su se nalazili sudionici sukoba.

Kako je utvrđeno da se radi o 10 osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, lako je zaključiti da se radi o pripadnicima Torcide, iako se to nigdje izrijekom ne navodi.

Čini se da se radi o repovima sukoba koji se sredinom ožujka dogodio u Đakovu, kada je došlo do masovne tučnjave lokalnih BBB-a i Torcide. Tada je jedan mladić završio u KBC-u Osijek s teškim ozljedama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider