Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odjednom, ni iz čega...

Umalo nova tragedija u svijetu nogometa: Suigrač Domagoja Vide se srušio nasred terena!

Na gostovanju Bešiktaš nije pobijedio, ali rezultat je ionako ostao u drugom planu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugo kolo turskog nogometnog prvenstva (Super Lig) nije obilježio niti jedan od rezultata ili pogodaka na utakmicama već ono što se dogodilo na dvoboju koji je završio bez golova.

Riječ je o susretu Gaziantepspor - Bešiktaš i sceni iz 70. minute. Gosti su bili u napadu, gradili su akciju, da bi se u jednom trenutku njihov lijevi bek Fabrice Nsakala, koji je bio daleko od lopte, samo srušio nasred travnjaka.

Suigrači, među kojima je bio i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, pohitali su pomoći nesretnom 31-godišnjaku iz Demokratske Republike Kongo. Okrenuli su ga na bok prije nego li je dotrčala i liječnička ekipa. Utakmica je prekinuta na sedam minuta, a Nsalaka je prevezen u obližnju bolnicu.

U bolnici se probudio, sad je bolje

Srećom, stanje mu se ipak poboljšalo.

"Fabrice se dobro osjeća, hvala svima koji ste pokazali zabrinutost u ovim teškim trenucima", poručili su iz Bešiktaša.

Nsakalino kolabiranje je produžilo ionako dugački popis profesionalnih nogometaša koji su doživjeli slične situacije tijekom utakmica.

Sjećamo se nedavnog slučaja s Europskog prvenstva kada se danski reprezentativac Christian Eriksen srušio usred srčanog zastoja. Izvukao se i Fabrice Muamba, bivši nogometaš Boltona, ali te sreće, nažalost, nisu bili Miklos Feher, Antonio Puerta, Cheick Tiote, Marc-Vivien Foe i brojni drugi nogometaši.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider