Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
isključen dvaput u četiri minute

Neviđeni urnebes s VAR-om: Sudac morao zvati igrača da se vrati iz svlačionice nakon što mu je pokazao crveni

Prvi put otkako je uveden VAR sudac je morao zvati igrača da se vrati iz svlačionice, nakon što mu je nekoliko minuta ranije pokazao crveni karton.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaskom video assistant refereea (VAR) u nogometni svijet pojavile su se brojne kontroverze. Mnogi VAR vide kao nešto dobro, mnogi kao nešto što ubija nogometnu igru. Istina bi bila negdje u sredini, a sigurno je to da VAR-u trebaju određene promjene kako bi kvalitetnije funkcionirao.

gol expired Đoković je kralj Australian Opena, ali nije pozdravio publiku: Objasnio je svoj potez divider

Zanimljiva situacija vezana za VAR stiže nam iz drugog razreda španjolskog nogometa, s utakmice Fuenlabrade i Girone. Gost je slavio s minimalnih 1:0, no susret je obilježio 35-godišnji veznjak domaće momčadi - Cristobal.

On je uspio zaraditi isključenje ne jednom, već dva puta na utakmici. Cristobal je u 68. minuti dobio crveni karton te je odmah ljutito napustio travnjak i otišao u svlačionicu. Nakon pregledavanja snimke pomoću VAR-a Cristobal je vraćen iz svlačionice, a sudac mu je pokazao žuti karton.

gol expired Liverpool 30 godina čeka titulu, a ona bi po mnogočemu mogla ući u povijest engleskog nogometa divider

Susret je nastavljen, no samo četiri minute kasnije Cristobal se zakačio s gostujućim igračem Granellom i zaradio novi žuti karton, odnosno crveni. Ovoga puta mu nije bilo pomoći i Fuenlabrada je do kraja susreta igrala s desetoricom igrača.

BIZARNOST S VAR-om: SUDAC VRAĆAO IGRAČA IZ SVLAČIONICE

gol expired Ružna ozljeda prvaka u borbi za pojas nakon samo 46 sekundi: Kako je moguće da ništa nije puklo?! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider