Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo nisu istine

Najbizarniji kraj utakmice ikada: Svirao kraj kada je uvidio da će biti gol!

Ovakva završnica na profesionalnoj nogometnoj razini možda nikada prije nije viđena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatna završnica utakmice u španjolskoj Segundi B viđena je minule srijede. Susret Gimnastica Segoviane i Ponferradine završila je s početnih 0:0, no samo zahvaljujući glavnom sucu utakmice.

Igrale su se posljednje sekunde susreta i Ponferradina je imala napad. Lopta je prebačena u kazneni prostor do Josea Andresa Rodrigueza Gaitana, poznatijeg kao Andyja, koji je potom poslao loptu pored domaćeg vratara. No pogodak nije priznat, jer je ISTOVREMENO kada je Andy poslao loptu prema golu sudac Alvaro Lopez odlučio da je vrijeme za kraj susreta.

Ponekad se dogodi da sudac svira kraj u trenucima kada momčad ide prema šesnaestercu suparnika, ali nikada su situaciji kada je lopta već ubačena u šesnaesterac, točnije u situaciji kada je igrač jedan na jedan s vratarom.

Gostujući igrači nisu mogli vjerovati što se upravo dogodilo, kao ni kompletna klupa Ponferradine. Bio je to definitivno jedan od najbizarnijih krajeva utakmica ikad viđenih na profesionalnoj razini, pa su sumnje u namještanje u potpunosti opravdane.

Recimo i da je to bio derbi začelja Grupe 1, u kojem je Ponferradina ostala bez dva boda kojima bi isplivala iz zone ispadanja u kojem se nalazi nakon 12 od 38 kola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider