Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jeste vidjeli ovo?

VIDEO Sudac htio svirati prekršaj prije gola Dinama, ali mu je ispala zviždaljka!

Dinamo je slavio u Velikoj Gorici golom Arijana Ademija.

Nevjerojatno smo kolo imali proteklog vikenda na terenima HNL-a. Sva tri konkurenta za naslov bila su na mukama. Najviše Osijek u Rijeci, u kojoj je poražen, pa Hajduk u Koprivnici, u kojoj je izvukao samo bod, a lako nije bilo ni Dinamu u Velikoj Gorici.

No, Dinamu se ukazao još jednom kapetan Arijan Ademi, koji je postigao pogodak u 85. minuti utakmice, jedini na susretu. Njime je Ademi, baš kao nedavno u Rijeci, donio Dinamu pobjedu koja vrlo vjerojatno daje Dinamu pravo da počne naručivati slavljeničke šampanjce i vatromet.

Ono što većini nije upalo u oko je situacija kod tog gola Ademija, koji se umalo nije dogodio ne zbog promašaja kapetana Modrih, već suca Zdenka Lovrića. Ademiju je nekako uspio loptu dodati Tolić, na kojem je napravljen prekršaj na nekih 17 metara od gola.

Bolje da nismo saznali bi li sudac svirao prekršaj

Prema pokretu suca čini se kao da je htio dosuditi prekršaj, no ispala mu je u tom trenutku zviždaljka. Može biti da je htio samo staviti istu u usta pa pričekati s reakcijom kako bi pustio prednost.

U svakom slučaju, ispadanje zviždaljke ispalo je sudbonosno da Dinamu bude priznat gol, što je i apsolutno pravedno u ovom slučaju. Sve drugo bila bi pogreška jer je trebalo pustiti prednost zbog izgledne situacije Ademija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider