Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandal u vinkovcima

Sudac opsovao majku igraču koji joj je donirao 70 posto svoje jetre: "Sve bih oprostio, ali ovo..."

Sudac Ante Sočo opsovao majku Robertu Periću Komšiću na utakmici Cibalia - Rudeš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Cibalije s desetoricom su izborili remi protiv Rudeša u 32. kolu Supersport Prve NL, ali utakmicu je obilježio ružan incident.

Naime, napadač Cibalije Robert Perić Komšić u 27. minuti dobio je žuti pa drugi žuti i konačno isključenje zbog serije prigovora. Svoje postupke objasnio je dan kasnije. Sudac Ante Sočo, debitant na toj razini natjecanja, navodno mu je spomenuo majku.

"Napravio sam faul na Pavkoviću i sudac Sočo dao mi je žuti karton. Rekao sam mu: "Daj, nemoj me zaje*avat’, ne možeš biti takav majmun da mi za ovo daš karton!"

Žan Vipotnik Propada veliki Dinamov posao: Vipotnik na meti velikana divider

"Sočo je na to rekao: "Je*at ću ti majku u pi*ku poslije, kome govoriš da je majmun?!" I dao mi drugi žuti karton. Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo. A ovo..." rekao je Perić Komšić za Vinkulja.hr.

Perić Komšić u ožujku 2022. godine s majkom Ljiljanom prolazio je kroz teško razdoblje. Teško bolesnoj i životno ugroženoj majci donirao je 70 posto jetre…

"Mama je sad, Bogu hvala, dobro. Sve OK, ekstra. Da mi je što drugo rekao, sve u redu, ali ovu psovku ne bih mu oprostio ni za što na svijetu. I iskreno, uopće me ne zanima koliku ću kaznu dobiti zbog toga. I ne zanima me hoće li Sočo biti kažnjen."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider