Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GRBIĆ NA KLUPI

Suarez opet oduševio, ali Atletico kiksao nakon dva mjeseca: Vrsaljko ispao iz prvih 11

Atletico je i dalje prvi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Celta Vigo je uspjela zaustaviti niz od osam uzastopnih pobjeda Atletico Madrida i oteti bod odigravši 2:2 (1:1) gostujući kod vodeće momčadi španjolske La Lige na Wanda Metropolitanu.

Santi Mina je u 13. minuti postigao vodeći pogodak za Celtu. Luis Suarez je donio preokret za domaću momčad. Prvo je u 45. minuti postigao izjednačujući pogodak, a u 50. minuti je najbolji strijela lige postigao i svoj 16. ovosezonski pogodak za vodstvo Atletica.

gol expired Lewandowski riješio polufinale Svjetskog klupskog prvenstva: Za tri dana Bayern igra za naslov divider

Sve do 89. minute momčad Diega Simeonea imala je tri boda u rukama, kad je Argentinac Facundo Ferreyra u svom debiju za momčad iz Viga postigao gol za konačnih 2:2, čime je Celta postala tek druga momčad koja je ove sezone odnijela bod s Wande Metropolitano. Šime Vrsaljko nije igrao, kao ni Ivo Grbić.

gol expired Di Marzio: Hajduk dovodi igrača Berlusconijevog kluba, imao je ugovor i s Milanom divider

Zanimljivo je da su vratari na ovoj utakmici ostali bez obrana, jer su sva četiri udarca unutar okvira gola završila i u mreži.

Kiks nakon dva mjeseca

Atletico u prvenstvu nije izgubio bodove još od 12. prosinca i poraza od Real Madrida 2:0.

Atletico je s 51 bodom u uvjerljivom vodstvu, s osam bodova prednosti pred Barcelonom i Real Madridom koji imaju i jednu utakmicu više. Celta Vigo je sa 26 bodova na desetoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider