Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kalin prvi zadatak

Stranac na klupi Hajduka? "Nije isključeno da bude netko od bivših trenera Nikole Kalinića"

Prvi posao novog sportskog direktora Hajduka Nikole Kalinića bit će pronaći novog trenera.

Nogometaši Hajduka s prvim danom pauze u Supersport HNL-u predstavili su novog sportskog direktora Nikolu Kalinića koji je kopačke zamijenio odijelom i odmah uskočio u ono Mindaugasa Nikoličiusa. Prvi posao bit će mu pronaći trenera.

"Nikola Kalinić se danas predstavio. Imao je jako zanimljiv nastup. Čujem da će novi trener Bilih biti stranac, možda čak netko tko je u prošlosti trenirao Nikolu Kalinića“, započeo je Mateo Pukšar.

Jedna od zanimljivijih rečenica koju je izgovorio bila je u slučaju da Hrvat sjedne na klupu, Kalinić je istaknuo da će se stranci morati prilagođavati njemu ubuduće i naučiti hrvatski jezik, a ne on njima.

Igor Ćurković ovako je komentirao njegovo predstavljanje:

"Bilo je u skladu s njegovim karakterom. Nikola je čovjek koji je možda puno stvari u svojoj karijeri napravio krivo, ali je uvijek bio iskren. Njega forma neće previše dirati, upravni govori… Ići će direktno prema svima. Prilično je jak karakter i to je na konferenciji dokazao.“

"Trener? Jurić ili Bjelica? Nemam pojma, bilo tko, volio bih da dođe bilo tko od njih. Slaven Bilić? Zašto ne“, rekao je Ćurković.

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz posljednjeg kola Supersport HNL-a u sezoni 2023/24. pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider