Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ugovor do 2024.

Stojanović i službeno Empolijev, talijanski mediji objavili detalje transfera

Modri će izgubiti oko 800.000 eura na ovom poslu, ali od njega su izvukli pet naslova prvaka i tri kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dojučerašnji Dinamov desni bek Petar Stojanović i službeno je pristupio Empoliju prije nekoliko sati, a novi talijanski prvoligaš posudio ga je do kraja tekuće sezone s unaprijed dogovorenim otkupom za 1.200.000 eura, tvrdi talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira.

To bi značilo da će Modri izgubiti financijski na ovom poslu jer su njegov dolazak prije pet godina platili 2.000.000 eura Mariboru, ali s druge strane izvukli su više nego što trenutačno vrijedi jer je na Transfermarktu njegova službena cijena 850.000 eura. Stojanović je potpisao ugovor na tri godine uz opciju produljenja na još jednu sezonu i već je predstavljen u novom klubu.

U Italiju stiže poslije pet godina u Modrom dresu, osvojio je pet naslova prvaka i tri kupa te je bio jedan od igrača s najviše nastupa u aktualnom kadru.

Dinamo će večeras bez njega pokušati pobijediti Omoniju Nicosiju u 2. pretkolu Lige prvaka na Maksimiru, a treneru Damiru Krznaru na poziciji desnog beka ostali su još Stefan Ristovski i Sadegh Moharrami.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider