Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zašto oklijevaju?

Što zajedničko imaju Dinamo, transferi, lubenice i online kupovina?

Luka Stojković i Lukas Kačavenda na meti su zagrebačkog Dinama, ali i dalje se po pitanju tih transfera nije dogodilo ništa konkretno.

Lukas Kačavenda i Luka Stojković (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

U četvrtoj ovosezonskoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Mateo Pukšar je potegnuo pitanje Dinamova ponašanja na tržištu. Konkretno, izrazio je čuđenje defenzivnijim pristupom Modrih u vezi Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende, dvojice Lokomotivinih dragulja.

"Malo je paradoksalno da Dinamo čeka, u ovoj situaciji kada će im svaki dan sjesti milijuni od Gvardiola, da imaju sigurne milijune u Šutalu, u Livakoviću, u Petkoviću, Ivanušecu, a nije im sila. Onda se sad tu đibere za Stojkovića", započeo je Pukšar, nastavivši:

"Nije mi to jasno i ne znam zašto forsiraju dovođenje Stojkovića i Kačavende u paketu. OK, možda će cijena biti niža za dvojicu, pa ajde..."

"Kao da lubenice prodaješ", ubacio se Ivan Ljubić.

"Kad kupuješ neku majicu online, onda ti je minimalna dostava 50 eura. Sad ti potrošiš 40 i treba ti još 10 da ne platiš dostavu. E, to je u ovom slučaju Kačavenda."

Sve o ovoj i mnogim drugim aktualnostima iz domaćeg klupskog nogometa saznajte večeras od 21:00 u novoj, četvrtoj ovosezonskoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider