Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvotno svi bili zapanjeni

Što se dogodilo s igračem kojeg je Hrvatska dobro upamtila? ''Bilo je stvarno tužno''

Swansea je ostvario još jedan dobar rezultat u Premierligi i polako se penje na ljestvici nakon što je donedavno sjedio na samom začelju.

Renato Sanches (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Carlos Carvajal napravio je izvanredan posao sa Swanseajem u kratkom roku. Njegova momčad je nepobijeđena u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima, a za to vrijeme ostvarila je pobjede protiv Wolvesa, Liverpoola i Arsenala, dok je u subotu odigrala dobrih 1-1 kod Leicestera.

Jedan od razloga za smjenu bivšeg menadžera Paula Clementa, uz očajne rezultate, bilo je blijedo izdanje igrača koji su dovedeni kao pojačanje, a među kojima je i Renato Sanches koji je bio europski prvak s Portugalom, a kojeg se dobro sjeća i Hrvatska.

Kada se Sanches tijekom ljeta pridružio Swanseaju, svi su bili zapanjeni. Međutim, Sanches nije uspio opravdati očekivanja.

''On prvotno uopće nije bio zainteresiran za dolazak u Swansea. Mislio je da će ići u ManUtd, Chelsea ili PSG. No Bayern mu je jasno dao do znanja: 'Ne ideš tamo, to bi bila ista situacija kao ovdje, nećeš dobiti priliku za igrati.' Kada je došao, bio je daleko više oštećen nego što sam mislio. Bilo je stvarno tužno. Bio je dječak koji je nosio tako velik teret'', otkrio je Clement u intervjuu za ''Times''.

Sanches, koji je trenutno izvan stroja zbog ozljede, još nije uspio upisati pogodak ili asistenciju za Swansea u Premierligi, ali to bi se moglo promijeniti s novim menadžerom koji je preporodio momčad. Doduše, daleko je to od prognoza koje su ga obasipale nakon Europskog prvenstva.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider