Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači bijesni

Što se događa sa Željom? Nekadašnji velikan reda sramotne rezultate na pripremama

Nekadašnji jugoslavenski velikan danas je pao na najniže grane.

FK Željezničar (Foto: Pixsell)

Bližimo se 40. godišnjici utakmice Željezničara i mađarskog Videotona u kojoj su Sarajlije ostali za korak kratki od povijesnog uspjeha. Mađari su u polufinalu Kupa UEFA izbacili Želju u posljednjim minutama susreta, a danas sarajevski klub niza sramotne rezultate na pripremama.

Momčad Brune Akrapovića drži pretposljednje mjesto u bh. Premier ligi, za pripreme su odabrali Međugorje u nadi da će u Hercegovini pronaći dobitnu formulu za povratak u vrh prvenstva.

Nikola Marinović Srbin o austrijskom čudu na Euru: "Prva smo vijest u državi, ispred Kitzbühela i Pape" divider

Nada nije dugo trajala, pripremne utakmice treba uzeti s rezervom, ali Željezničar je navukao bijes navijača nakon sramotnih poraza. Prvo je domaće Međugorje, koje se natječe u trećem rangu bh. nogometa, svladalo Želju 2:1, a danas novi šok – poraz od Neretvanca iz Opuzena.

Hrvatski četvrtoligaš ravnopravno je parirao Željezničaru cijelu utakmicu, a pogotovo u drugom dijelu susreta kada je Zubac pogodio u 57. minuti za konačnih 1:0 Neretvanca.

Ivor Pandur i Nikola Moro Imamo novog Hrvata na Otoku: Sjajne partije nisu prošle ispod radara ambicioznom klubu divider

Bijes navijača je opravdan, predstave njihovih miljenika ne daju nadu u bolje sutra. Nekada je Željo bio respektabilno ime u jugoslavenskom nogometu, stabilan prvoligaš, a danas je pao na najniže grane u svojoj povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider