Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
misteriozna ozljeda

Što se događa s Moratom? Conte ga skoro otpisao, a supruga objavila malo ''čudan'' video

Alvaro Morata jedno je vrijeme sjajno izgledao u dresu Chelseaja, no čini se kako je sve dalje od prve momčadi.

Alvaro Morata i supruga (Screenshot)

Što se događa s Alvarom Moratom, pitaju se ovih dana engleski mediji. Dolazak Oliviera Girouda iz Arsenala mogao bi ga dodatno udaljiti od prvih 11 ako Francuz proigra u debiju koji bi se trebao dogoditi večeras protiv zadnjeg na ljestvici West Broma.

No više od Girouda navijače brine misteriozna ozljeda leđa. Morate u sastavu nema još od 17. siječnja kada je zaradio crveni karton u kup susretu protiv Norwicha, a u petak Antonio Conte nije imao dobrih vijesti u vezi s povratkom španjolskog reprezentativca.

''Ne znam kad će se vratiti. Pokušavamo naći rješenje za bol u njegovim leđima. Ako me pitate, možda mu treba dan, možda mjesec, a možda ga neće biti do kraja sezone. Zabrinut sam za ovu sezonu.''

Ovakve izjave Contea začudile su mnoge jer nitko nije dobio objašnjenje o kakvoj se točno ozljedi radi. Španjolac navodno radi sve kako bi se oporavio, uključujući i vježbe u bazenu, ali neki nisu uvjereni u tu priču.

Tabloidi pak prenose reakcije navijača na snimku koja je objavila Moratina supruga, talijanski model Alice Campello. Ona je samo dan uoči utakmice s West Bromom na Instagramu objavila video na kojem pleše sa suprugom, a on joj radi pizzu i fenira kosu. Možda na trenutke izgleda malo bizarno, ali i romantično, ovisno iz kojeg kuta shvaćate objavljenu snimku.

Navijače je pak iznervirala scena na kojoj suprugu podiže u zrak, što netko s jakim bolovima u leđima ne bi mogao napraviti ili barem ne bi smio. Valjda ćemo uskoro saznati o kakvoj se točno ozljedi radi ili su bolovi uistinu misteriozni, kako piše dio engleskih medija.
 

 

Objavu dijeli ALICE (@alicecampello)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider