Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nestao s radara

Što se događa s jednom od najboljih 'šestica' lige? "Vjerojatno je problem taj njegov ugovor"

Lindon Selahi kad je u formi je ponajbolja šestica lige, vjerojatno je problem taj njegov ugovor, smatraju voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

Jedan od najboljih šestica u Rijeci Lindon Selahi potpuno je nestao s radara. Što se događa s njim, zanimalo je gledatelje podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Rijeka bez njega nije to i on je možda najbolji igrač na toj poziciji, a sad očito nije ni najbolji na svojoj poziciji ni u Rijeci“, započela je Vale.

"Bila je priča da je Dinamo zainteresiran za Petroviča. Ja ga tad nisam gledao jer je bio na pet odigranih minuta, ali mnogo ljudi mi je govorio da je on bolji igrač od Selahija“, ubacio se Ćurković.

"Mislim da je Selahi bolji od njega“, ubacio se Ljubo. „Vjerojatno je problem taj ugovor. (dugo ga nije želio produljiti, op. a.) Kad je u formi on je ponajbolja šestica lige, Petrovič je dobar igrač, ali nije bolji od Selahija.“

Više o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz 5. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook