Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JE LI TO DOVOLJNO?

Što će biti prvi potez novog trenera Hajduka? Prva promjena već u petak

Mislav Karoglan kreće u novu avanturu na klupi Hajduka.

Mislav Karoglan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nakon što je u ponedjeljak s klupe Hajduka smijenjen Ivan Leko, nije previše iznenadila vijest o povratku Mislava Karoglana na to mjesto. Upravo je on bio trener prije Leke, bio je slobodan, a čelnici kluba nemaju previše vremena za potragu.

No, povratak Karoglana prema mnogima budi sumnje u šampionske ambicije splitskog kluba koji na najželjeniji trofej čeka 19 godina.

Hajduk prvu utakmicu pod novim trenerom igra već u petak. Od 18 sati Splićani gostuju na, za njih uvijek neugodnom, stadionu Slaven Belupa.

Informacije s treninga govore kako se osjeti puno bolja atmosfera nego na treninzima Leke i njegova stručnog stožera. Očito je do kraja bilo puklo između trenera i igrača, a ponajviše prve violine splitskog sastava, Marka Livaje.

Je li to dovoljno za prekid katastrofalne forme u zadnjih šest kola? Dobit ćemo odgovor vrlo brzo.

Je li povratak Karoglana dobro rješenje za nasljednika Leke?

Ukupno glasova:

Vraća se Kalinić

Nešto će tijekom narednih tjedana morati napraviti novi trener po pitanju igre i taktike. Očekuje se dolazak više igrača u završnicu, jer Hajduk je jedna od najgorih momčadi lige pred golom protivnika.

Pod Lekom se nije vidjela nikakva ideja pred suparničkim 16-ercem ili u njemu. Karoglan će tu morati napraviti neke vidljive pomake.

Za početak, promjena će se vjerojatno dogoditi na suprotnoj strani. Prema svemu sudeći, na gol bi se u Koprivnici trebao vratiti kapetan Lovre Kalinić umjesto Ivana Lučića kojeg je Leko favorizirao zbog dobre igre nogom, ali i dobre forme koja je ipak u blagom padu.

Hajduk je u posljednjih šest utakmica upisao čak šest poraza pri čemu je zabio svega tri pogotka. Koprivnica je često Splićanima bila teško gostovanje, a drugačije neće biti ni ovaj put.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider