Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Što bi trebali u Hajduk dovesti Ronalda i Ibru?'

Krupan dioničar Hajduka odgovara na zahtjeve Edoarda Reje…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reja je nakon posljednje prvenstvene utakmice najavio velike rezove, a spomenuo je i kako mu treba jedan napadač i zadnji vezni. Hoće li Hajduk dovesti nekog u zimskom prijelaznom roku ne ovisi o jednom čovjeku. Tu su predsjednik Svaguša, krupan dioničar Andabak, trener Reja, šef struke Šurjak… Svi oni narednih će tjedana pričati o ovoj temi.

Na Reju se već nastavio Andabak koji je ovog ljeta doveo Krešu Ljubičića. Reji nedostaje zadnji vezni, a Andabakov pulen je na klupi. 'Ne želim se miješati u Rejine odluke niti mu išta sugerirati', rekao je za Slobodnu Dalmaciju potpredsjednik Nadzornog odbora koji je dolaskom Keruma pao u sjenu.

Iako će Reja otpisati gotovo 20 igrača, apel za pojačanjima bio je jasan. 'A što da radimo? Jesu li slobodni Ronaldo i Ronaldinho? Da probamo se Ibrahimovićem?', pitao se u šali Andabak koji kaže kako nije zagovornik velikog trošenja.

No, Reji nije do šale. Možda Ahmaad Sharbini napokon opravda uložene (velike) novce na pripremama. Možda Ljubičić bude taj zadnji vezni. Previše 'možda' za uspjeh Hajduka…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider