Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skandal

Stiže li Bellinghamu ogromna kazna? Istražuje se što je rekao svom sunarodnjaku Greenwoodu

Čini se da je engleski reprezentativac Jude Bellingham, prema slikama koje je objavio španjolski tisak, nazvao svog sunarodnjaka Masona Greenwooda "silovateljem".

Jude Bellingham (Foto: Profimedia)

Španjolska nogometna liga pozvala je stručnjaka za čitanje s usana da istraži navodne uvrede zvijezde Real Madrida Judea Bellinghama upućene Getafeovom engleskom veznjaku Masonu Greenwoodu.

"Getafe je podnio pritužbu direktoru utakmica La Lige i, kao što je normalno u ovakvim prilikama, liga je zatražila od stručnjaka za čitanje s usana da istraži stvar i djeluje na temelju onoga što on može potvrditi", izjavio je glasnogovornik La Lige.

Isco i Lewandowski Real Betis objavio popis za Dinamo: Nova pojačanja neće igrati divider

Čini se da je engleski reprezentativac Jude Bellingham, prema slikama koje je objavio španjolski tisak, nazvao svog sunarodnjaka Masona Greenwooda "silovateljem" tijekom utakmice između Getafea i Real Madrida koju je u četvrtak dobio Kraljevski klub s 2-0.

Bivši igrač Manchester Uniteda (22) je na posudbi Getafeu iz engleskog kluba do kraja sezone, nakon što ga je 2022. suspendirala Premier League zbog optužbi za silovanje i napad na partnericu.

Optužbe su odbačene u veljači 2023., što je omogućilo Greenwoodu da ponovno pokrene svoju karijeru u predgrađu Madrida, gdje je zabio četiri gola u 18 utakmica ove sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider