Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U IZUZETNO BITNOJ UTAKMICI

VIDEO Bivši veznjak Osijeka se propisno osramotio: Ovako ne treba pucati kazneni udarac!

Steven Peter Ugarković neće po najboljem pamtiti nastup na Novom Zelandu.

Ugarković penal (Foto: ESPN Asia)

Pratitelji prvog ranga hrvatskog nogometa sigurno se jako dobro sjećaju Stevena Petera Ugarkovića. Ovaj vezni igrač došao je u Osijek iz Australije kao junior, a brzo se probio do prvog sastava čijim je članom bio od 2013. do 2016. godine te je odigrao 48 službenih utakmica u dresu Bijelo-plavih.

Ipak, 2016. godine vratio se u rodnu Australiju, gdje je pet sezona proveo u sastavu Newcastle Jetsa, da bi od aktualne sezone pojačao sastav Western Sydney Wanderersa, osvajača azijske Lige prvaka 2014. godine.

Prvacima Azije iz 2014. godine ide jako loše

Wanderersi ove sezone ne igraju dobro, a čini se kako se Ugarković uklopio u to sivilo. U danas odigranom susretu A-League Man lige, na gostovanju kod Wellington Phoenixa, Ugarković je pri vodstvu 1:0 za domaće dobio priliku vratiti svoju momčad u utakmicu. Za to je imao najbolju moguću priliku, kazneni udarac.

Na kraju je sve rezultiralo prizorom koji Steven vjerojatno neće htjeti pogledati niti u snimci. Prilikom udarca se spotaknuo te u padu poslao loptu daleko od okvira gola.

Wanderersi su na kraju izgubili te time ostali i bez teoretskih šansi plasirati se među najboljih osam te time izboriti doigravanje.

Snimku kaznenog udarca donosi nam ESPN Asia, a možete ju vidjeti klikom na video ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider