Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo pojačanje sezone

Bivši grčki U-21 reprezentativac potpisao za Osijek: S klubom je trenirao već u proljetnom dijelu sezonu

Osijek je kao svoje prvo pojačanje sezone potpisao grčkog stopera Stefanosa Evangeloua. Evangelou je potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja na još godinu dana.

Stefanos Evangelou (Foto: NK Osiijek)

Stefanos Evangelou, 25-godišnji središnji branič, novi je igrač Osijeka, objavili su na službenim stranicama kluba. Evangelou je potpisao ugovor s Bijelo-plavima do kraja aktualne sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu.

Nekadašnji reprezentativac u Osijeku je još od proljeća

Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Grčke koji je ponikao u Panioniosu, seniorsku karijeru počeo je u Panathinaikosu, a nosio je još i dresove Olympiacosa, PAS Giannine, Gornik Zabrzea i Sheriffa gdje je već surađivao sa Stjepanom Tomasom i njegovim stožerom. S Osijekom je trenirao već u proljetnom dijelu sezone, a sada je s početkom priprema postao i punopravni član Bijelo-plavih.

“Naravno da sam sretan što sam ovdje, pružit ću najbolje od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici i ostvarimo ciljeve koji su postavljeni pred momčad. Impresioniran sam i uvjetima koje imamo na novom stadionu i trening kampu, poznajem trenera Stjepana Tomasa i njegov stožer, znam kakav je njegov mentalitet, pogotovo u eliminacijskim utakmicama kakve nas očekuju u lovu na Konferencijsku ligu. Prošao sam klubove kakvi su Panathinaikos i Olympiacos, to iskustvo će mi sigurno puno značiti, ali svjestan sam da me ovdje čeka novo dokazivanje“, rekao je prilikom potpisa Evangelou.

“Dobro smo upoznati u Stefanosove mogućnosti, već je trenirao s nama na proljeće, pokazao se kao kvalitetan igrač i karakterna osoba, pa smo s te strane uvjereni da će dati doprinos ciljevima koje želimo ostvariti“, izjavio je Kulešević o prvom ovosezonskom pojačanju kluba sa Drave.

Stefanos Evangelou će nositi dres s brojem 41 i biti će dobrodošlo pojačanje na stoperskoj poziciji gdje je Osijek krajem sezone imao problema zbog male konkurencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider