Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u blizini stadiona

Užas u Engleskoj: Otkriveno tko je bio u srušenom helikopteru, među njima vlasnik Leicester Cityja i njegova kći

Helikopter vlasnika Leicester Cityja srušio se i zapalio nedugo nakon polijetanja sa stadiona.

Galerija Gori helikopter vlasnika Leicester Cityja (Screenshot Twitter) Građani uz stadion polažu cvijeće dan nakon pada helikoptera (Foto: AFP)

U helikopteru koji se u subotu navečer srušio nakon utakmice Leicestera i West Hama bio je i vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, potvrdili su prvo engleski Mirror nešto kasnije i Daily Mail.

Britanski mediji pišu da su, osim vlasnika Leicester Cityja, u helikopteru bila i njegova kći, dva pilota te još jedna osoba

Fotograf Ryan Brown, jedan od očevidaca nesreće, ispričao je za BBC da je helikopter prije pada naglo utihnuo. "Motor se zaustavio pa sam se okrenuo da vidim što se događa. Helikopter je naglo utihnuo i počeo se nekontrolirano okretati. Nakon toga se dogodio veliki prasak i nastala je ogromna plamteća buktinja", ispričao je Brown.

Još uvijek nije službeno objavljeno što se dogodilo s ljudima koji su bili u helikopteru koji se nakon pada pretvorio u buktinju i izgorio.

Cijelo jutro građani polažu cvijeće uz King Power stadion, odakle je u subotu navečer poletio helikopter koji se nedugo potom srušio.

Gori helikopter vlasnika Leicester Cityja (Screenshot Twitter) Gori helikopter vlasnika Leicester Cityja (Screenshot Twitter)

Letjelica brzo nestala u plamenu

Helikopter vlasnika Leicester Cityja srušio se u blizini King Power stadiona nedugo nakon završetka utakmice između domaće momčadi i West Hama. Helikopter milijardera s Tajlanda srušio se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Na mjestu nesreće odmah su bila kola hitne pomoći i policija. Letjelica kojom je tajlandski milijarder uvijek dolazio i odlazio s utakmica svog kluba brzo je nestala u plamenu.

Navodno je helikopter bez problema uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego što je pao i pritom se zapalio. Svjedoci spominju problem sa stražnjm rotorom na helikopteru. 

Tijekom noći je objavljeno da potpredsjednik lisica Aiyawatt 'Top' Srivaddanaprabha i sportski direktor kluba John Rudkin nisu bili u helikopteru.

Šezdesetogodišnji Srivaddhanaprabha pomogao je Leicesteru da se vrati u vrh engleskog nogometa, a uz njegovo vodstvo klub je 2016. osvojio prvu titulu u Premier ligi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider