Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ne ulazim u njihove odnose''

Srpski nogometaš snimio kako izraelske rakete presreću i uništavaju Hamasove: ''Poslao sam svoje kući''

Nevjerojatnu snimku objavio je srpski nogometaš Aleksandar Pešić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Između Izraelaca i Palestinaca smještenih u pojasu Gaze opet je izbio žestoki sukob koji je je zabrinuo svijet. Rakete s jedne strane i žestoki zračni udari s druge donijeli su nove žrtve, među kojima ima i djece.

Sinoć je Hamas izveo žestoki napad s više od 100 ispaljenih raketa na okolicu Tel Aviva kao osvetu za rušenje jedne višekatnice u kojoj je navodno bio smješten njihov stožer.

Taj je napad snimio srpski nogometaš koji igra za Maccabi Tel Aviv Aleksandar Pešić, koji je dan ranije za srpske medije rekao:

"Ne ulazim u njihove odnose, ali znam, prvom prilikom, ako budem osjetio da nisam siguran ili ako osjetim neki problem, nitko me neće spriječiti da sjednem na prvi avion i odem kući. Ne zanima me ni ugovor. Poslao sam svoje prije deset dana kući jer se sezona završava za 20 dana. Malo mi je lakše jer nisu tu, nikad ne znaš što se može dogoditi.''

A onda je sinoć na svom Instagram storyju objavio snimku na kojoj se vidi dio petominutnog raketnog napada Hamasa koji je većinom uništio izraelski proturaketni sustav Iron Dome.

Iz Izraela je stigla i snimka s košarkaške utakmice koja je prekinuta kad je započeo napad raketama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider