Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda Salzburga

Srpski nogometaš dijeli svlačionicu s dva Hrvata: "Naš jezik prevladava, svi nas razumiju"

Strahinja Pavlović, zvijezda Salzburga otkrio je kakva je atmosfera u svlačionici.

Strahinja Pavlović (Foto: Afp)

Strahinja Pavlović, mlada zvijezda srpskog nogometa raspričala se o atmosferi u RB Salzburgu, gdje svlačionicu dijeli s nekolicinom nogometaša s prostora bivše Jugoslavije.

Osim dva hrvatska nogometaša, Luke Sučića i Roka Šimića, za austrijsku momčad nastupaju još slovenski golgeter Benjamin Šeško te BiH reprezentativac Amar Dedić:

"Imam sreće da u momčadi ima dosta igrača s prostora bivše Jugoslavije. Normalno da smo najviše zajedno, da se družimo. Normalno da naš jezik u svlačionici prevladava. Svi nas razumiju, ali problem je što svi pamte samo ružne riječi", otkriva Pavlović u razgovoru za Nogomaniu pa dodaje:

"Super nam je, svi smo zajedno. Dosta se družimo u treningu centru, ali i izvan toga".

Momčad austrijskog prvaka nalazi se u skupini s Chelseajem, Milanom, ali i, dakako, našim prvakom s kojim će u zadnjem kolu voditi bitku za nastavak europske sezone.

Vjeruje da mogu srušiti Milan

Austrijanci će u goste Milanu, a Modri kod Chelseaja u London. Obje momčadi očekuje težak zadatak, ali Salzburg ipak ima bodovnu prednost pred zagrebačkim sastavom.

Treća su momčad skupine s dva boda više od Dinama, koji mora izvesti čudo u Londonu za osvajanje trećeg mjesta i plasman u Europsku ligu.

"Možemo biti zadovoljni kada pogledamo sve naše utakmice u Ligi prvaka. U jednom smo trenutku bili na drugom mjestu skupine, sada smo pali na treće, ali i dalje imamo šanse za prolazak skupine", rekao je pa dodao:

"Ako pobijedimo Milan u gostima, idemo dalje. Znamo da će biti teško jer su odlična momčad, ali mi vjerujemo u pobjedu. Ako ne uspijemo, tu je Europska liga. To je najrealnije, ali vidjet ćemo što će biti poslije Milana", zaključio je.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider