Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer je propao

Srbin otkrio da je Modrić bio blizu Barcelone: "Zvone Boban me nazvao"

Luka Modrić je davne 2008. godine bio na radaru Barcelone.

Luka Modrić - 2 (Foto: Guliver Images)

Luka Modrić ne prestaje oduševljavati. Prije nekoliko dana je zagazio u 39. godinu života, no još uvijek ima važnu ulogu na elitnoj nogometnoj razini u dresu madridskog Reala i hrvatske nogometne reprezentacije.

Iz Maksimira se otisnuo na europski put koji traje 15 godina, prvo u Tottenham, a onda u Kraljevski klub u kojem je ispisao najljepše stranice nogometne karijere i ne misli stati na tome. Pet je puta osvojio Ligu prvaka, tri puta španjolsku La Ligu, ali još je uvijek gladan uspjeha i pehara.

No tko zna kako bi sve izgledalo da je Modrić završio u Barceloni davne 2008. godine. O svemu je pričao Bojan Krkić senior, bivši srpski nogometaš i tadašnji skaut katalonskog diva, tijekom gostovanja u emisiji Carrusel Deportivo:

Grčka reprezentacija Nevjerojatna greška grčke reprezentacije: Nepoznavanje pravila moglo bi ih jako skupo koštati divider

"Prije nego što je Modrić potpisao za Tottenham, Zvonimir Boban me nazvao i rekao - Slušaj, imam igrača za tebe. Poslao mi je Modrićev video i uvjeravao me da je top igrač. Imali smo sastanak s Lukom i njegovom ženom u Barceloni", rekao je Krkić pa dodao:

"Došao je sa željom, ali u to vrijeme Barcelona je imala Iniestu i Xavija u momčadi i nisu htjeli srezati njihov napredak. Nakon toga je Modrić potpisao za Tottenham", otkrio je bivši skaut katalonskog diva.

Podsjetimo Dinamo je prodao Modrića u redove londonskog diva za odštetu od 22,5 milijuna eura, a nakon četiri godine stigla je ponuda Kraljevskog kluba u visini od 35 milijuna eura. Umjesto dresa katalonskog diva, Modrić je završio u Realu i postao legendom madridskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider