Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZAŠAO PRED MEDIJE

Sportski direktor Osijeka žestoko najavio: "Ode li Mierez, odlazim i ja!"

Nakon poraza od Dinama, u utakmici o kojoj će se još danima govoriti, u Osijeku protiv istog kluba vode još jednu bitku.

Ivica Kulešević (Foto: Vlado Kos / Cropix)

Podosta neočekivano, pred medije je nakon susreta Osijeka i Dinama, koji je završio preokretom gostiju i pobjedom 2:3, izašao i sportski direktor Osijeka, Ivica Kulešević.

Njegovo raspoloženje bilo je slično onome trenera Stjepana Tomasa, no uz podosta izravniji pristup, gdje nije sakrivao gnjev koji je rasplet utakmice u njemu rasplamsao.

Otvoreno prozvao Zebeca i Bebeka

"Ne tako davno prozvao sam suca Pajača da nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti, dobio je šest mjeseci zabranu, a Osijek nije imao nikakve koristi od toga. Ponovno prozivam imenom Zebeca i Bebeka, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti da su unakazili utakmicu. Dva penala dosuditi, jedan dvije minute prije kraja, a drugi u sudačkoj nadoknadi, svi mi koji smo igrali nogomet i koji smo ikad šutnuli loptu znamo da nema govora o penalima", rekao je Kulešević u jednom dahu, nastavivši:

"Ljudi su došli odraditi posao, odradili su. Pozivam sve ljude koji su zaduženi, HNS i sudačku organizaciju, da se javno očituju o ovom događaju. Mi sad imamo pet, šest dana do kraja prijelaznog roka, planirali smo uložiti milijun, dva eura, je li to uopće potrebno u ovakvim okolnostima?"

Mierez ostaje!

Imao je još puno toga Kulešević reći na račun glavnog i VAR suca, koji kao kombinacija zapravo nisu popularni u gotovo nijednom klubu, no zadržao se na još nekoliko izjava.

Nije mogao izbjeći temu koja se vrti posljednjih dana. Ramon Mierez odigrao je fantastičnu utakmicu. Postigao je prvi pogodak i asistirao kod drugog, a poznato je da ga Sergej Jakirović želi u Dinamu. Upitan je hoće li se to dogoditi.

"Nema šanse da Mierez završi u Dinamu. Ako se to dogodi, ja dajem ostavku na poziciju sportskog direktora Osijeka", zaključio je Kulešević.

Gledajući da navijači Osijeka već dugo traže njegov odlazak sa spomenute pozicije, možemo malo kroz šalu, malo kroz zbilju, reći da bi u slučaju odlaska Miereza dobili barem jednu utjehu.

Dinamo do večeras ima rok prijaviti momčad za Europu, a vjerujemo da Sergej Jakirović tamo želi na raspolaganju imati sve svoje igrače. Dakle, bude li nekih transfera, to bi se vjerojatno danas trebalo i  odraditi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider