Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio je injekcije

Nikoličius otkrio što se događa s Livajom: "Ima problema s koljenom, ne znam tko će ga zamijeniti"

Sutra, u 17 sati Hajduk igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv Tobola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je danas otputovao u Kazahstan gdje ga sutra, od 17 sati čeka uzvratna utakmica Konferencijske lige protiv Tobola.

Na popisu putnika nije bilo najboljeg igrača Marka Livaje koji će preskočiti europsku utakmicu zbog lakše ozljede.

Tako je sportski direkor splitskog kluba Mindaugas Nikoličius rekao da ne žele riskirati ozbiljniju ozljedu Livaje, prenosi Dalmatinski portal.

"Dvije prošle utakmice igrao je pod injekcijama, nije bio sto posto spreman. Imao je problema s koljenom, a sada je došao u situaciju da ga više ne možemo forsirati jer bi tako riskirali puno ozbiljniju ozljedu", rekao je popularni "Niko" pa dodao kako će Livaja preskočiti ovu, a možda i prvenstvenu utakmicu protiv Šibenika koja se igra u nedjelju, 1. kolovoza.

"U dogovoru s liječničkom službom odlučeno je da ne putuje u Kazahstan. Bolje da odradi nekoliko terapija. Nadamo se da ćemo ga imati već za nedjelju. Ako ne, onda idući tjedan", otkrio je sportski direktor Hajduka pa dodao kako nije sigurno tko će ga zamijeniti.

gol expired Najskuplji dinamovac u povijesti ima novi klub: Na njemu je inzistirao hit-trener Serie A divider

"To ovisi o taktičkoj formaciji za koju će se trener odlučiti. Ima nekoliko opcija. Mišljenja sam da imamo dobru širinu u igračkom kadru".

Bez ikakve dvojbe, splitskoj momčadi neće biti lako bez Livaje, ali sportski direktor "Bilih" očekuje dobru reakciju momčadi.

"Očekujem vrlo dobru reakciju, da budemo kao jedan i fokusirani. Normalno je kada izgubiš jednog od lidera momčadi da drugi moraju preuzeti odgovornost. Hajduk je veliki klub. Očekujem dobru timsku izvedbu", zaključio je.

Pogledajte kako je Livaja zabio vodeći pogodak u utakmici protiv Osijeka:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider