Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
E, to neće proći

PSG ohladio Barcelonu: Šokirali ih iznosom koji traže za Neymara

Uz finiširanje transfera Lautara Martineza, s kojim je navodno sve dogovorila, Barcelona ne odustaje od svoje velike želje - Neymarova povratka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz finiširanje transfera Lautara Martineza, s kojim je navodno sve dogovorila, Barcelona ne odustaje od svoje velike želje - Neymarova povratka.

Brazilac je prije nešto manje od tri godine napustio Camp Nou i prešao u PSG, koji je iskrcao 222 milijuna eura, koliko je iznosila njegova odštetna klauzula.

To je do danas ostao najveći transfer u povijesti nogometa, a čini se da neće tako skoro biti srušen, s obzirom na činjenicu da je pandemija koronavirusa sve klubove, pa tako i one najbogatije, prisilila da svoje poslovanje svedu u nove, manje okvire.

Barca ga želi vratiti i on se želi vratiti, ali...

Neymar, međutim, u Parizu nije pronašao sebe, nije bio sretan kao u periodu u Barceloni kad se igrao nogometa. Zaradio je golem novac, mjesečna plaća u PSG-u bila mu je oko tri milijuna eura, ali niti je on dao Parižanima ono što su od njega tražili (osvajanje Lige prvaka) niti su oni u njemu dobili ono su tražili, da bude istinski vođa i pomogne im pokoriti nogometnu Europu.

Stoga se već dulje vrijeme priča o Neymarovoj želji za odlaskom i možebitnim povratkom u Barcelonu. Te priče podgrijao je i sam Brazilac svojim izjavama kako bi volio opet zaigrati s Lionelom Messijem.

Barcelona ispipava teren, želi dovesti Neymara i kontaktirala je s čelnicima PSG-a, koji su joj, piše katalonski Sport, poručili da mora platiti 175 milijuna eura odštete.

Katalonci nude francuski trio

Istovremeno, PSG je Kataloncima dao do znanja da spuštanje tog iznosa ne dolazi u obzir, dok na Camp Nouu smatraju da će cijela operacija biti neizvediva ako Parižani ne pristanu na zamjene igrača, jer bi im u tom slučaju mogli ponuditi tri-četiri svoja prvotimca plus nešto novca.

Prema pisanju medija bliskih Barceloni, u kombinacijama za moguću zamjenu igrača nalaze se francuski reprezentativci Antoine Griezmann, Samuel Umtiti i Ousmane Dembele - trio za koji je Barca ukupno platila preko 250 milijuna eura, a nijedan od njih se (zasad) nije snašao na Camp Nouu.

No ako PSG ostane nepopustljiv, onda od zamjene neće biti ništa i Neymar će ostati u Parizu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider