Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kao u nba-u

Spektakularne transfer-zamjene na stolu: Griezmann i Icardi u Italiju, Ronaldo u Pariz

Transferi se kuhaju diljem Europe, PSG se čini najaktivniji…

Galerija Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi (Foto: AFP) Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram)

Parižani su krenuli na sve ili ništa. Nakon što su besplatno doveli najboljeg igrača Eura Gigija Donnarummu, Wijnalduma i Sergija Ramosa, otkupili Danila od Porta te odriješili kesu za Hakimija iz Intera (60 milijuna eura), krenuli su i po najveći plijen.

L'Equipe piše kako žarko žele Neymaru, Mbappeu, Di Mariji i novopridošlim zvijezdama pridružiti i Cristiana Ronalda. Točnije, u zamjenu nude Maura Icardija, staru Juventusovu želju.

List također navodi kako je Juventus dobio sličnu ponudu iz Barcelone, koja se pokušava riješiti druge najveće zvijezde u klubu Antoinea Griezmanna. Naravno, razlog nisu njegove igre jer je prošle sezone bio jedan od najboljih Barcinih igrača, već velika plaća koja je postala prevelik uteg za Katalonce.

U zamjenu traže Messijeva sunarodnjaka Paula Dybalu, čiju karijeru žele oživjeti. Prošle ga je godine prvo izmučila korona pa ozljeda koljena i pomalo je pao u drugi plan.

Barca je Griezmanna nudila i Atleticu, ali se dva kluba nikako ne mogu pogoditi oko zamjena, piše Marca.

Bit će ovo ljeto velikih zamjena jer klubovi su u financijskoj krizi pa će biti zanimljivo vidjeti tko će biti pobjednik u tim tradeovima kakve smo inače više gledali u američkim sportovima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider