Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane ima plan

Spektakularna trampa Reala i Juventusa: Dvije nesretne zvijezde za nedorečenog talenta

Na obzoru se nazire trampa između Real Madrida i Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realovi Isco i Vinicius za Juventusova Paula Dybalu. To je trampa koju želi isposlovati trener madridskog kluba Zinedine Zidane, piše talijanski calciomercato.com.

Dovođenje argentinskog veznjaka navodno je jedna od glavnih točaka novog projekta Kraljevskog kluba. Dybala je neskrivena Zidaneova želja, dok su Isco i Vinicius dvojica igrača koje je Juventus već želio dovesti.

gol expired Zidane namijenio Modriću novu ulogu: "Hrvatu se to možda neće svidjeti, ali on želi ostati u Realu" divider

Iscov slučaj je jasan, Zidane nema mjesta za njega u udarnoj momčadi, dok se Brazilac ne uklapa u viziju francuskog stručnjaka, što znači da bi ga Real mogao prodati. Da su Isco i Vinicius postali strano tijelo u Realu, pokazale su i posljednje afere. Brazilac posebice nije omiljen u svlačionici.

S druge strane, Dybala nikako da u Juventusu ispuni sve svoje potencijale. Još uvijek izgleda nedorečeno. Argentinac će u studenom napuniti 27 godina, a ugovor s Juventusom ističe mu u ljeto 2022. Uz to, ne želi produljiti ugovor, već odavno ima neke nesuglasice s vodstvom Stare dame. Dakle, svi preduvjeti za realizaciju posla postoje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider