Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rafalna paljba

Specijalni dres Barcelone podigao veliku buru: Navijači žestoko reagirali

Nike slavi 20-godišnjicu suradnje s Barcelonom i za tu priliku priprema specijalne dresove katalonskog kluba.

Kontroverzni dres Barcelone (Foto: Facebook/Footyheadlines.com) (Foto: Facebook/Footyheadlines.com)

U intermecu dok traje ligaška stanka i igraju se utakmice reprezentacija, pažnju medija i napose navijača Barcelone privukle su spekulacije o kontroverznom dizajnu dresa za sljedeću sezonu katalonskog kluba.

Nike slavi 20-godišnjicu suradnje s Barcelonom te su procurile informacije da za tu priliku priprema specijalni dres koji izgleda prilično avangardno, najblaže rečeno.

Nalikuje na dizajn Arsenalova dresa koji je osmislio Nike neposredno prije no što su se Topnici prebacili u kola Pume. Eklektični uradak kombinacija je najuspješnijih dresova Barcelone u posljednjih dvadesetak sezona.

Kako to obično biva, pušten je medijski balon kojim se želi ispitati puls navijača i javnosti. Navijači Barcelone promptno su reagirali preko društvenih mreža, malo je reći da su reakcije žestoke, iznimno negativne, malo kome se dres svidio.

U prvi trenutak kolale su informacije da će to biti prvi dres Barcelone za sljedeću sezonu, no nakon lavine kritika katalonski se klub oglasio i negirao spekulacije. Najnovije informacije govore da se radi o tek specijalnoj seriji koja će biti puštena u prodaju u limitiranoj količini.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider