Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"pogodak" u same rašlje

Urnebesna šala ruskog velikana: Uključili se u "utrku" za Messija, Argentinčev "odgovor" bio je brutalan

Ruski nogometni velikan Spartak iz Moskve imao je veliki hit na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Društvene mreže ponekad znaju biti urnebesno mjesto za nasmijati se do suza. Takva je bila reakcija većina nogometnih fanova koji su vidjeli tvit ruskog nogometnog kluba Spartaka iz Moskve, koji se našalio na vlastiti račun.

S obzirom da velikom broju igrača u lipnju istječe ugovor, među kojima je i Lionel Messi, te da sada u siječnju mogu pregovarati oko besplatnom prelaska u neki drugi klub po isteku istog, Spartak je došao na orginalnu ideju.

Na Twitteru su objavili imaginarni razgovor klupske uprave i Messija, koji je bio vrlo, vrlo kratak. S obzirom na veliki broj zainteresiranih klubova za dovođenje Messija i ruski velikan se našao "prozvanim" da se uključi u utrku, no ona je bila vrlo kratka, ali slatka.

U spomenutom imaginarnom razgovoru Spartak se prvi javlja Messiju s porukom "Pozdrav, Leo", na što odmah stiže odgovor Argentinca: "Ne".

Ova šala Spartaka u svega je nekoliko sati postala pravi hit na društvenim mrežama, te je sakupila preko 50 tisuća lajkova, a klub je zaradio 15 tisuća novih sljedbenika.

Prekrasan "pogodak" Spartaka, u same rašlje!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider