Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s dva gola

Karim Benzema u ludoj završnici donio pobjedu Real Madridu

Luka Modrić bio je u početnoj postavi, a igrao je do 58. minute, kad ga je zamijenio Camavinga.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Espanyol je ugostio Real Madrid u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 3. kola španjolskog nogometnog prvenstva, a dvoboj je završio pobjedom Madriđana od 3:1.

Aktualni prvak dobro je počeo utakmicu i već u 12. minuti poveo, kad je odličnom loptom Tchouameni poslužio Viniciusa Juniora, a brazilski napadač svladao domaćeg vratara Lecomtea. Espanyol je do izjednačenja stigao u 43. minuti. Joseluov prvi pokušaj iz kaznenog prostora Courtois je obranio, ali lopta se vratila domaćem napadaču, koji je iz drugog pokušaja pogodio mrežu za 1:1.

Pobjedu Realu, kao i mnogo puta prije toga, donio je Karim Benzema u 88. minuti, kad je pravovremeno reagirao na odličan ubačaj Rodryga i s tri metara poslao loptu u mrežu pokraj nemoćnog vratara Lecomtea.

Vratar Espanyola desetak minuta poslije zaradio je crveni karton zbog prekršaja na Ceballosu izvan kaznenog prostora, iako je glavni sudac Lopez prvo pokazao zaleđe i poništio pogodak Realu koji je postigao Rodrygo u nastavku akcije. No, pregledom situacije u ponovljenoj snimci, promijenio je svoju odluku.

Lecomtea je kao vratar zamijenio domaći kapetan i stoper Cabrera, a dvoboj je nastavljen slobodnim udarcem za Real sa 17 metara po sredini gola. Loptu je namjestio Benzema i poslao za Cabreru neobranjiv udarac u njemu bliži kut za konačnih 3:1.

Luka Modrić bio je u početnoj postavi, a igrao je do 58. minute, kad ga je zamijenio Camavinga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider