Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio je probleme

Španjolci tvrde: Perišićeva ozljeda je potvrda onog na što nas je Guardiola upozoravao

Pep Guardiola je pričao o sve većem problemu modernog nogometa.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Teška ozljeda Ivana Perišića glasno je odjeknula diljem svijeta. Svi pišu kako je to ozbiljan udarac za Tottenham, ali i Hrvatsku koju idućeg ljeta čeka nastup na Euru 2024.

Iskusni Vatreni sada mora na operaciju, a onda ga čeka dugotrajni oporavak zbog čega je upitno hoće li više zaigrati za londonski sastav, kao i to hoće li nastupiti u Njemačkoj.

O njegovoj ozljedi raspisao se i ugledni španjolski list AS koji tvrdi da je ovo samo potvrda onoga što je ranije pričao Pep Guardiola:

"Nešto se događa u Premier ligi, ili točnije s koljenima nogometaša u engleskoj ligi. Manje od 24 sata nakon što je Brentford potvrdio da će njihov bek vjerojatno propustiti ostatak sezone zbog teške ozljede koljena, Tottenham je objavio jednaku bolnu informaciju", stoji u članku španjolskog lista. 

Ivan Perišić Ugledni Fabrizio Romano natuknuo kada bi se Ivan Perišić trebao vratiti divider

Tvrde da je Perišić već sedmi igrač iz engleske Premier lige koji je pretrpio tešku ozljedu koljena od početka nove sezone, a to nikako ne može biti slučajno. Kada su Guardiolu pred utakmicu europskog Superkupa pitali o sve kraćem razdoblju priprema za novu sezonu, izrekao je znakovitu rečenicu:

"U prvoj predsezoni imao sam 25 dana da se pripremim za prvu službenu utakmicu, a sada vam daju četiri, pet dana. Tjeraju vas da idete u Aziju ili SAD na jake utakmice ili derbije i ljudi padaju, nastavit će padati", kazao je Guardiola.

Ivan Perišić Pogledajte što svjetski mediji pišu o Perišiću: "Jezivo, katastrofa za Hrvatsku" divider

Nažalost, njegove riječi su se obistinile. Perišić nije prvi koji se teško ozlijedio na početku sezone, rano su otpali Fofana i Nkunku u Chelseaju, Buendia i Mings za Aston Villu, Timber kod Arsenala, De Bruyne u Cityju i drugi...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider