Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo nisu očekivali

Španjolci u čudu zbog Dinamove igre, hvale dva poteza Modrih: "Možda najbolji u cijelom natjecanju"

Španjolci su očekivali više od Dinama u uzvratu protiv Villarreala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nije uspio - Villarreal je pobijedio 2:1 na svom terenu i tako potvrdio maksimirskih 1:0 za polufinale Europske lige.

Ostaje žal jer je Dinamo odigrao vrlo slabo prvo poluvrijeme, a to nije promaknulo ni Španjolcima, koji su očekivali ofenzivniji i hrabriji pristup Modrih.

"Dinamo je igrao kao da je sve riješio na Maksimiru"

"Početna postavka Hrvata bila je iznenađujuća. Krznarova momčad izašla je iz bloka tek nakon 20 minuta, bez stresa, kao da su sve riješili u prvoj utakmici", piše Marca.

gol expired Parejo: Znali smo što nas čeka protiv Dinama, zato smo i tako izašli divider

"Villarreal je ušao u utakmicu kao da nije pobijedio na Maksimiru. Potpuno suprotno igrala je hrvatska momčad, koja je na La Ceramicu izašla povučeno i uplašeno. Izašli su sa strahom, a kada su se htjeli probuditi, već su imali dva gola u mreži", piše lokalni El Periodico Mediterraneo.

Je li VAR oštetio Dinamo kod prvog gola?

Ukupno glasova:

Španjolski mediji puni su hvale za Villarreal, koji zbog neporaženosti nazivaju Manchester Cityjem Europske lige. Žuta podmornica uz Real Madrid jedina je španjolska momčad u polufinalima europskih natjecanja ove sezone, pa ne čudi što su ponosni na pulene Unaija Emeryja.

Velike pohvale za Livakovića

No našli su riječi hvale i za Dinamove igrače, prije svih Brunu Petkovića, Mislava Oršića i Dominika Livakovića. Kombinaciju Oršića i Petkovića za gol istaknuli su kao vrlo lijepu, dok im je sasvim jasno kakva je klasa Dominik Livaković.

gol expired Urnebesna situacija: Dinamovac naopako obukao dres kad je ulazio u igru divider

Posebno ističu fantastičnu obranu udarca Gerarda Morena, koji je ispalio torpedo i već počeo slaviti gol za 3:0, ali ukazao se sjajni Livaković.

"Tom je obranom pokazao zašto je prvi vratar Hrvatske", piše Marca.

"Bila je to možda i najbolja obrana cijelog natjecanja", piše Sport, list sa sjedištem u Barceloni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider