Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spremni su

Jedna je reprezentacija iznenadila i već objavila konačan popis za Svjetsko prvenstvo

Prva zvijezda Japana, koji je eliminiran u osmini finala 2002., 2010. i 2018., je bivši igrač pomlatka FC Barcelone Takefusa Kubo, koji je zatim prešao u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik japanske reprezentacije Hajime Moriyasu objavio je konačan spisak od 26 nogometaša za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Katru, objavio je portal Goa".

Svjetsko prvenstvo održat će se od 20. studenog do 18. prosinca u Katru, a Japan će biti u skupini s Njemačkom, Španjolskom i Kostarikom.

Prva zvijezda Japana, koji je eliminiran u osmini finala 2002., 2010. i 2018., je bivši igrač pomlatka FC Barcelone Takefusa Kubo, koji je zatim prešao u Real Madrid.

Kubo (21) je igrao od 2011. do 2015. u La Masiji, prestižnoj akademiji Barcelone, gdje je na početku vrlo rane karijere zaradio nadimak "japanski Messi".

Conor McGregor Conor McGregor obrijao bradu: Mnogi ga nisu mogli prepoznati divider

Krilni igrač je 2019. godine potpisao ugovor s Real Madridom, ali je nakon toga bio posuđen u nekoliko drugih španjolskih klubova u posljednje tri godine, prije nego što je potpisao s Real Sociedadom na početku ove sezone.

Kubo ima 19 nastupa i jedan gol za reprezentaciju Japana.

Vratari: Shuichi Gonda (Shimizu), Eiji Kawasima (Strasbourg), Daniel Schmidt (Saint Truiden).

Braniči: Yuto Nagatomo (Tokio), Maya Yoshida (Schalke), Takehiro Tomiyasu (Arsenal), Hiroki Sakai (Urawa), Yuta Nakayama (Huddersfield), Shogo Taniguchi (Kawasaki), Ko Itakura (Borussia M.), Miki Yamane (Kawasaki) ), Hiroki Ito (Stuttgart).

Veznjaci: Wataru Endo (Stuttgart), Hidemasa Morita (Sporting Lisabon), Ao Tanaka (Fortuna), Daichi Kamada (Eintracht), Junya Ito (Reims), Kaoru Mitoma (Brighton), Takumi Minamino (Monaco), Yuki Soma (Nagoya) , Gaku Shibasaki (Leganes), Takefusa Kubo (Real Sociedad), Ricu Doan (Freiburg).

Napadači: Daizen Maeda (Celtic), Takuma Asano (Bochum), Ayase Ueda (Cercle Brugges).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider