Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi kiks

VIDEO Southampton otkinuo dva boda Unitedu: Ronaldo zaobišao golmana, a onda se dogodilo ovo

Cristiano Ronaldo promašio je prazna vrata u dvoboju Manchester Uniteda i Southamptona u Premierligi

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda ostvarili su još jedan razočaravajući nastup u borbi za plasman u Ligu prvaka odigravši u susretu 25. kola Premierlige tek 1:1 protiv Southamptona na Old Traffordu.

Drugi je to remi za United u nizu nakon 1:1 protiv Burnleyja, a u zadnjih šest kola "Crveni vragovi" su upisali samo dvije pobjede.

Domaćin je dominirao, stvorio je daleko više prilka, ali nije uspio slomiti "Saintse". Nisu imali sreće niti s VAR-om jer su im dva gola poništena nakon video pregleda.

United je poveo u 21. minuti golom Jadona Sancha, a izjednačio je Che Adams u 48. minuti.

Cristiano Ronaldo u golgeterskoj krizi

Možda i najbolju priliku za pobjedu ManU je imao u sudačkoj nadoknadi kada je glavom pucao Harry Maguire, a Fraser Forster fantastično obranio. Također, izvrsnu gol šansu imao je Cristiano Ronaldo koji nije uspio pospremiti loptu u praznu mrežu gostujuće momčadi.

Veliki promašaj Cristiana Ronalda možete vidjeti OVDJE.

Inače, portugalska zvijezda već petu utakmicu u nizu ne uspijeva zabiti pogodak, a prije osam dana u susretu FA Kupa protiv Middlesborougha promašio je jedanaesterac.

Manchester United je trenutačno peti sa 40 bodova, koliko ima i West Ham na četvrtoj poziciji, no Arsenal na šestom mjestu ima bod manje, ali i dvije utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider