Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda riječkog sastava

Sopić: "Dinamu valjda nije dobar, ali moram priznati da je meni jako dobar"

Bilo je zanimljivo na press-konferenciji nakon utakmice Rijeke i Dinama (2:2).

Željko Sopić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Trener Rijeke Željko Sopić nije bio zadovoljan s osvojenim bodom protiv Dinama u susretu 15. kola SuperSport HNL-a na Rujevici.

Gosti su bolje otvorili susreta, dva puta imali vodstvo, no Riječani su se dva puta vraćali stvari na početak, prvo preko Lindona Selaija u 53. minuti, a potom pogotkom Mateja Mitrovića pred sam kraj susreta za konačnih 2:2.

"Mislim da smo dosta loše ušli u utakmicu, nedostajalo nam je dosta duela u prvom poluvremenu. Rekao sam dečkima da oni ne mogu imati veću želju od nas, a u drugom poluvremenu bili smo bliže pobjedi", kazao je Sopić nakon susreta.

Stefan Ristovski (u sredini) Igrač Dinama u suzama otišao u svlačionicu: Tješili su ga suigrači divider

Upitali su ga je li zadovoljan bodom, a trener Rijeke odgovorio je u svom stilu:

"Ne, nisam, ne. Kaj? Trebam na engleskom reći? Uveli smo Radeljića da imamo nekoga naprijed tko još može spustiti loptu. Igrali smo dobro, bitno da smo pokazali gard. Znam da su ovi analitičari najavljivali da ćemo se povući, ali nikad se nećemo povlačiti. Rijeka će uvijek igrati na pobjedu."

Sopića se nije previše dojmila činjenica da je prekinuo negativan riječki niz protiv Dinama:

"Izrazito sam sretan, na faci mi se vidi da sam presretan."

Također, novinari na press-konferenciji poslije susreta su upitali trenera riječkog sastava je li mu neobično što Modri ovog ljeta nisu kupili Marca Pašalića i Marka Pjacu.

"Ne mogu o tome sad pričati, ali mogu reći da smo mi u minuti reagirali kad nam se otvorila opcija da dovedemo Pjacu. Dinamu valjda nije dobar, ali moram priznati da je meni jako dobar."

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider